Op zondag 10 september 2017 is puur puur opnieuw aanwezig op de Oogstmarkt in Berlaar. Ik nodig je uit om de hydrolaten te komen proeven en kennis te maken met hun toepassingsgebieden.

 

Op zondag 11 september 2016 zal puur puur opnieuw aanwezig zijn op de Oogstmarkt in Berlaar, voor de 10de editie van dit mooi evenement.

 

Op zondag 13 september 2015 konden bezoekers van de Oogstmarkt in Berlaar kennis maken met puur puur. Vooral de plantaardige producten van Oshadhi vielen in trek bij de vele geïnteresseerden.

 

Op vrijdag 16 oktober 2015 lieten de dames van KVLV Berlaar hun handen masseren door puur puur. Deugddoend was het zonder twijfel, voor ieder hen.

 

En op woensdag 18 november 2015 komen ook de voeten aan bod bij KVLV Berlaar. Dan leren we samen hoe aromatische baden te maken en de eigen voeten te masseren. Gewoon een kwestie van zelfzorg, die makkelijk te integreren is in ons dagelijks leven.

 

Vrijdag 17 oktober 2014 nam puur puur deel aan ShareFair van KVLV Berlaar. Talrijke deelneemsters namen delen aan de workshop "handmassage" en aan een wedstrijd van puur puur.

 

Tijdens de wedstrijd konden ze de naam van 2 etherische oliën raden. Het waren:

  1. Den (pinus pinaster)
  2. Bergamot (citrus bergamia)

Linda Martens was de winnares en won een bon van puur puur. Proficiat!

 

 

 

Verwelkom en koester je fysiek, mentaal en emotioneel welzijn. 

 

puur puur nodigt je uit je lichaam ten volle te beleven en je energie voluit te laten stromen!

 

Want "puur is beter dan perfect!".

 

Welkom!

Kristien

 

 

 

Beweeg mee op het ritme van de herfst. Ga aan de slag met synergiën. Samenstellingen met verschillende etherische oliën, harmonisch uitgebalanceerd. 

Heerlijk om te verdampen of te gebruiken in een inhaleerstick.  

Inhaleersticks: verkrijgbaar in 7 kleuren. Voor elk gezinslid een andere kleur!

Synergie "herfstgloed"

pittige, verwarmende en revitaliserende samenstelling. Met o.a. Siberische spar, jeneverbes ... 10 ml = 10 euro. Een hele fijne geurcompositie.

Synergie "vrij ademen": Ondersteunt in diepe ademhaling. Desinfecteert omgevingslucht. Met o.a. mirte, eucalyptus, hysop, ... 10 ml = 10 euro. 

Synergie "bergwoud": zuiverheid en veerkracht.  Je waant je in een bos. Met 5 sparren ... 10 ml = 13 euro..  

Synergie "tonic fresh": opkikker in donkere dagen. Top voor immuniteit en luchtwegen. Met o.a.  balsemspar, mirte, ravintsara ... 10 ml = 10 euro..