Allerbeste fans van puur puur,

Al jaren kon ik genieten van jullie motiverende en warme commentaren in dit gastenboek. Het was ondertussen een mooi gevuld gastenboek geworden. 

Jammer genoeg heb ik ze 10 september '20 allemaal door een foute handeling op mijn site per ongeluk verwijderd.

Snik, snik. Ik vind het zelf zo enorm jammer! Ik was er eerlijk gezegd ook wel heel fier op. 

 

Vandaar mijn oproep. Mocht je zin en tijd hebben om opnieuw een commentaar over de oliën, de behandelingen, de workshops ... te "posten", weet dat ik ernaar uit kijk om te zien hoe dit gastenboek zich opnieuw vult.

 

Ik start alvast met een eerste "post".

 

Dankjewel allerliefste fans van puur puur voor zoveel mooie ontmoetingen. Elke dag krijg ik dankzij jullie een nieuw inzicht, een waardevolle tip, een complimentje, ...

Jullie zijn geweldig!

Meisje van 5 jaar komt voor de eerste keer voor behandeling via de voetreflexologie.

 

"Hallo, ik kom voor de "reflexmagie". ;-)

"jouw behandelingen zijn goud en zilver tegelijk". 

Wil je graag een commentaar toevoegen aan mijn gastenboek, vul dan onderstaand tekstvak in. Dankjewel!

Ilse

20 juni '23

Op advies van Kristien startte ik eind februari met inname van 3 hydrolaten voor hooikoorts. Blijkbaar was het belangrijk om te starten voordat de eerste bomen knoppen en de eerste pollen rond dwarrelen. En ja, zo bleek. Na jarenlange heftige hooikoorts vanaf half april tot juni, mocht ik dit jaar genieten van een totaal ander voorjaar. Zo'n andere lente. Super advies, en ongelooflijk krachtig die hydrolaten! Dit herhaal ik volgend jaar zeker opnieuw. 

Diane T.L. 

19 juli '23

Lange tijd al ben ik ongelooflijke fan van de voetrefexologie die Kristien aanbiedt. Maar deze week was ik toch weer enorm verbaasd hoe diep de behandeling inwerkt. Een emotioneel thema speelde me parten en had me diep geraakt. Kristien behandelde me via de techniek van "psychozone harmonisering". Ik voelde me nadien zo anders zo rustig zo zen. Dit wil mijn lichaam zeker nog eens en nog eens krijgen. Ik voel me 'in een andere staat van zijn'. Super powers heeft ze, die meid. Ik ben alvast fan for life. Echt heel mooi. Dankjewel. 

 

Commentaren: 9
 • #9

  Lisbet (zondag, 17 maart 2024 21:01)

  (bijna ;-)) klaar voor de lente na de workshop "beweeg met het ritme van de natuur: lentedauw". Het was weer een hele interessante, interactieve, inspirerende, veel-te-snel-voorbije sessie. We kunnen aan de slag met de hydrolaten, de etherische olien en de duidelijke info van Kristien !

 • #8

  Lisbet (maandag, 11 december 2023 20:10)

  Vorig weekend volgde ik voor de tweede keer een workshop bij Puur Puur. Fantastisch hoe gepassioneerd, boeiend en helder Kristien haar kennis deelt. Heel fijn om ook te mogen proeven, ruiken, voelen, ervaren. Er was zeker ook ruimte voor vragen en interactie. De tijd was veel te snel om. Ik kijk alvast uit naar de volgende.

 • #7

  Christel (dinsdag, 30 mei 2023 21:18)

  Kennis, empathie, diep voelen, zielsconnectie, …. Enkele ingrediënten van de magie van Kristien!! Telkens anders, telkens het juiste, telkens de start tot innerlijke verandering. Dankje!!

 • #6

  Christel (donderdag, 08 september 2022 12:13)

  Kristien is top!!!! Haar empatisch oor geeft je de nodige ontlading en veiligheid. Daarna geeft ze , ook letterlijk, het juiste duwtje waardoor je weer zelf je leven kan oppakken en het Licht kan zien!! Dankjewel Kristien x

 • #5

  Lies Schoovaerts (vrijdag, 22 april 2022 08:51)

  Is het migraine, is het de stress, is het een blokkade in mijn rug, zit mijn spijsvertering niet okay, ..... ik heb er het raden naar. En waar begin je? Kiné, op je voeding letten... En toch blijven de pijntje zich manifesteren, met hoofdpijn als gevolg. PuurPuur to the rescue !
  ZO BLIJ dat je nog dat plaatsje vrij had.
  Vanmorgen ontwaakt uit een diepe slaap ! Eentje zonder pijntjes, en ongemakken.
  Jouw supertalent vertaalt zich in een ontspannen lichaam dat met veel energie en goesting de dag kan aanvangen.
  DANKJEWEL !!
  xxx
  ABSOLUTE AANRADER ..... ME-TIME ten voeten uit.

 • #4

  Inez (woensdag, 19 januari 2022 19:14)

  In december kreeg het covid-virus me te pakken. Kristien gaf me het gouden advies om dagelijks een voetbad te nemen met de hydrolaten van lavendel en tijm, een zeer ontgiftende remedie, en zie...hoofdpijn en na-vermoeidheid verdwenen als sneeuw in de zon!! Dank zij de hydrolaten (en het advies van Kristien :-)) was ik er sneller bovenop. Ik heb de medicinale kracht van de hydrolaten aan de lijve ondervonden, waarvoor alleen maar nederige dank!

 • #3

  Christel verwimp (donderdag, 29 juli 2021 18:14)

  Hoe mooi en diepgaand kan een behandeling zijn als je therapeute in totale verbinding met je gaat en jijzelf in volledige overgave! Kristien behandelt op haar zachte liefdevolle manier net datgene wat je lichaam en geest die moment nodig heeft. Je komt geheel vernieuwd van haar stoel!

 • #2

  Christel verwimp (zondag, 30 mei 2021 17:34)

  Ik ben zelf vaste klant voor de helende handen en fijne babbels van Kristien. Nu heeft ook mijn kleinzoontje van 1,5 mogen kennis maken. Na de eerste keer oa immuniteit gestegen, onrust veel minder. De tweede keer totale overgave in haar handen en ik nam een vrolijk, goed in zijn vel zittende kleinzoon mee naar huis!! Sterke aanrader, zelfs als je een gezonde baby/peuter hebt!!!!!!!

 • #1

  Roos Van Bruggen (donderdag, 11 maart 2021 09:41)

  Kristien is de beste in haar vak. Niet alleen put ze uit een ongelooflijke rijkdom aan kennis en ervaring, ze omringt je ook met warme zorgzaamheid en aandacht. Haar behandelingen zijn doelgericht en holistisch. Ik geniet er nog dagen van na.
  Ik beveel haar alleen aan aan mijn beste vrienden en mijn eigen cliënten, omdat haar puurheid een goed bewaard geheim is dat ik koester (en ik wil bovendien geen 3 maanden moeten wachten op een afspraak omdat heel Vlaanderen haar goud ontdekt heeft! ;-) ).
  Kristien, dank je wel dat je je gave zo vrijgevig inzet. x

Draag zorg voor je fysiek, mentaal en emotioneel welzijn. 

 

puur puur nodigt je uit je lichaam ten volle te beleven en je energie voluit te laten stromen!

 

Want "puur is beter dan perfect!".

 

Welkom!

Kristien

 

 

Mijn motto: "Sois ta propre lumière" (Buddha).

Producten in de kijker

Topper voor de huid: body butter bio.

Kant-en-klare gel van Intensieve verzorging. Diep voedend en hydrateren. met o.a. arganolie, karitéboter en aloë vera gel. Frisse en mild zoete geur. 200 gr = 26 euro.  

Synergie "lente":

het kind in jezelf. Voor een gevoel van enthousiasme en nieuwsgierigheid. Met o.a. bergamontmunt, groene mandarijn en bittere sinaas ... 10 ml = 11 euro

Synergie "lentebloesem": 

bloemen voor je hart en ziel. Met o.a. lavendel, balsemspar, geranium, scharlei... 10 ml = 16 euro pede 

Synergie "terra": voeten op de grond. Voor diepe ontspanning. Met o.a. sandelhout, rozenhout, amyris ... 5 ml = 10 euro, 10 ml = 16 euro..  

Synergie "clear mind": maak het hoofd leeg. Dé anti-pieker olie. Voor helderheid. 10 ml = 17 euro..  

Synergie "focus": creatief en ontspannen werken. Fris geurend. Met o.a. pompelmoes, citroenverbena.... 10 ml = 14 euro..