Commentaren: 28
 • #28

  Karin (donderdag, 18 april 2019 22:43)

  Ik volgde begin dit jaar de workshop "mijn voeten, mijn trouwe bondgenoten". Deze workshop heeft echt veel betekend!
  De eerste nacht na de workshop sliep ik als een roos. Wauw! Dat was heel lang geleden. De daarop volgende dagen ook want ik nam 2 weken lang elke avond een voetbad en deed de massage die we leerden. Ik bleef lekker slapen en ben ook overdag heel rustig. Ik heb nu terug vertrouwen in het kunnen slapen en heb een ritueeltje dat me daarbij helpt. Ik masseer nog elke avond voor het slapen gaan mijn voeten. Ik voel me er heel goed en ontspannen bij.
  Het was een hele fijne workshop waar ik enorm van genoot en waar ik weer vertrouwen kreeg in mijn lichaam.

 • #27

  Martine (woensdag, 09 januari 2019 19:13)

  Lieve Kristien, jij doet mij in wonderen geloven. Met je gouden handen behandel je mijn voeten waardoor ik steeds kan verder gaan met het leven ... Je bent een fantastische vrouw en ben zo blij dat ik je heb leren kennen x

 • #26

  Joke (zondag, 03 juni 2018 19:57)

  Ik kijk er steeds naar uit om in jouw stoel te komen liggen. Je weet me altijd tot rust te brengen door je handen, geuren en woorden, hoe onrustig ik soms ook bij jou binnenkom. Mijn voeten leg ik graag in jouw handen.
  Ook ons Bauke (6jaar) komt heel graag. Ze heeft iets 'speciaals' met jou. Dankzij de voetreflexologie staat ze krachtiger in het leven en is ze opengebloeid. Ook de darmproblemen waar ze al jaren mee kampten, zijn onder controle. En als er toch weer iets minder gaat, weet ik dat na een voetenbehandeling bij jou het weer beter zal gaan. Bauke zit beter in haar vel; dochter blij, mama blij en dat mede dankzij jou. Ook de jongste, Nelle mocht onlangs genieten van een heerlijke massage. En wederom gebeurde er iets wonderlijks. Ons spring int veld kwam helemaal tot rust op jouw tafel. Ze heeft genoten van de massage en de geuren.
  Meer en meer gebruik ik nu essentiële oliën. Zodra er een workshop over komt, ben ik van de partij ;-) Bedankt Kristien voor alles x

 • #25

  Ingrid (woensdag, 20 december 2017 13:57)

  Bedankt Kristien voor de fantastische tip ivm een schimmelnagel. Na jaren allerlei geprobeerd te hebben om mijn schimmelnagel te genezen heeft Kristien de uiteindelijke oplossing met etherische olie gegeven. Mijn nagel is flink aan het herstellen. Wat een verademing !

 • #24

  Kristel (woensdag, 13 december 2017 10:20)

  Het flesje Terra staat altijd naast mijn bed. Wanneer ik teveel aan het denken ben, doe ik een druppel op mijn slapen, adem enkele keren diep in en uit en na een tijdje ben ik vertrokken naar dromenland. Dit werkt echt goed voor mij en het is een heerlijk ruikende samenstelling.

 • #23

  Roos Soens (vrijdag, 27 oktober 2017 11:55)

  Kristien behandelt je met zo veel liefde.
  En ze is de beste mama :)

 • #22

  Christel (woensdag, 15 februari 2017 18:49)

  Kristien geeft je aandacht, via de voeten recht naar je hart en dan naar alle organen die hulp nodig hebben. Hoezeer je ook uit balans bent, als je uit haar zetel (waarin je lekker gecocoond wordt!) komt, sta je gegarandeerd weer in je centrum. Ze vind je knooppunten en maakt ze los, ze begeleidt met woord en daad! Kennis en empathie, via liefdevolle, helende handen overgebracht naar een vragend lichaam!! DANKJEWEL Kristien x

 • #21

  Els (dinsdag, 07 juni 2016 18:38)

  Kristien, wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen. Ik kijk er altijd naar uit om langs te komen. Je doet wonderen met je handen maar ook je woorden zijn altijd zo juist. Ik had heel snel het gevoel dat je me in alles begreep. Ik kom altijd met een heel goed gevoel terug van jou. Echt genieten zo een massage met de juiste geuren. Ook krijg ik altijd zoveel tips voor thuis en beantwoordt je al mijn vragen.
  Mijn dochter haar huiduitslag is onder controle. Door de juiste badolie hoeft ze geen cortionezalf meer te smeren, geweldig toch. En mijn zoon die soms moeilijk kan slapen, slaapt nu veel beter met elke avond enkele druppels van het olieflesje "kinderdromen".
  Bedankt voor alles wat je voor ons doet. ;) tot gauw

 • #20

  Christel (donderdag, 02 juni 2016 17:01)

  Pfieeew, voor de tweede keer mijn voetjes in de deskundige handen van Kristien gelegd. Via de causale voetreflexologie legt ze verbanden tussen organen, zet organen weer in werking, raakt af en toe zeer pijnlijke punten, maar brengt ondanks dat een intens diepe ontspanning waar ik zo naar hunkerde. Achteraf krijg je nog mee waarop te letten, wat je kan doen, waar energetische knelpunten zijn enz...... Een andere manier dan de heerlijke massages, maar net wat ik nu nodig heb en o zo deugddoen achteraf!
  Bedankt Kristien, ik kan weer wakker worden en groeien en mijn lichaam volgt wel

 • #19

  Christel (donderdag, 15 oktober 2015 18:11)

  Een tweede sessie puur-puur, een tweede keer heerlijk genieten van warme liefdevolle aanrakingen op de plaatsen die het net dan nodig hadden. Het brengt me stilaan weer bij mezelf en mijn Kracht. Mede dank zij de tips voor etherische oliën die ik nu dagelijks gebruik.
  Bedankt Kristien, tot gauw

 • #18

  Christel (zondag, 20 september 2015 20:36)

  Bedankt Kristien, Voor je tijd, je aandacht, je empathie, je begrip , je hulp......je
  heerlijke helende handen, je keuze van de juiste geuren ter ondersteuning in dat moment. Ik kom gauw weer terug

 • #17

  Edith (donderdag, 28 mei 2015 13:29)

  Bedankt voor je feedback, het is altijd leuk om ervaringen te delen. Veel succes met wat je doet! Mooi website!

 • #16

  Roos (zondag, 01 maart 2015 15:14)

  Ge zijt kij goed bezeg

 • #15

  Kristel (zaterdag, 14 februari 2015 11:28)

  Donderdag was het 'me-time' en heb ik me nog eens laten verwennen door Kristien. Het was een goed idee om mij 's morgens te laten masseren want ik heb de rest van de dag doorgebracht op een wolkje van geluk en een lach op mijn gezicht door de gelukshormonen die waren vrijgekomen. Ik kreeg er ook een enorme energieboost van, waarvan ons konijn heeft meegeprofiteerd :-). Bedankt voor de tips rond voeding en het stimuleren van mijn nieren! Ik maak er dankbaar gebruik van.

 • #14

  Louis (zondag, 23 november 2014 20:18)

  Mama ge zin super bezig

 • #13

  Ghislaine (zondag, 09 november 2014 14:57)

  Dit wil ik graag delen over de etherische olie “lavendel hoogland” of “rozemarijn hoogland” van Oshadhi. Jaren kwelden oorsuizingen dagelijks mijn bestaan. Een onophoudelijk schertsend piepen achter de oren, knaagde aan de kwaliteit van mijn leven. Sinds 2 jaar masseer ik elke ochtend mijn schedel boven de oren in met de etherische olie van lavendel hoogland of rozemarijn hoogland. Ben ondertussen bijna vergeten hoe het “piepen” was!

 • #12

  Peggy (vrijdag, 26 september 2014 17:36)

  Wow Kristien,echt prachtig!
  Dikke poficiat en verder nog heel veel susces.
  Dikke knuffel,Peggy(mama Lore)

 • #11

  Siggie (donderdag, 18 september 2014 10:31)

  • “Voor mij is een massage bij puur puur genieten van volle aanrakingen in combinatie met de geur van etherische olie. De intentie waarmee Kristien masseert is puur, zonder vooroordeel, maar volledig afgestemd op de persoon die op de massagetafel ligt. De verbondenheid die gecreëerd wordt, maakt het mogelijk om eenvoudig contact te maken met jezelf. Je kan spanningen loslaten en de energie laten stromen. Het geurkaartje bij het begin en het einde van de massage geeft een extra dimensie aan het geheel. Lichaam en geest zijn tot rust gebracht. Hier word je door geraakt.” Siggie

 • #10

  peggy (woensdag, 17 september 2014 11:12)

  Helaba Kristien en Didier,
  Knap gedaan,prachtige website...dikke proficiat!!!
  Lieve kristien,
  wij wensen u héééél véééél succes toe met PUUR PUUR ,maar daar twijfelen wij niet aan met zo een prachtige,krachtige,en hartelijke vrouw ; )
  Dikke knuffel, Peggy & chris x

 • #9

  Lieve Van Boxem (dinsdag, 16 september 2014 11:28)

  Hey Kristien,

  Heel mooie website! De laatste keer dat we elkaar gezien hebben moest je nog opstarten. Knap wat je ondertussen al bereikt heb. Ik wens je nog heel veel succes met puur puur. Liefs, Lieve xx

 • #8

  Sylvia (dinsdag, 16 september 2014 08:45)

  Wow, Kristien, de website ziet er prachtig uit.
  Ontzettend fijn te zien en te lezen dat puur puur alsmaar verder uitgroeit. Mocht het een kleedje zijn, ik zou zeggen "het zit je als gegoten" !
  Heel veel succes en groetjes aan Didier.
  Sylia

 • #7

  Annette (maandag, 15 september 2014 10:07)

  Liefste Kristien en "stille vennoot" een dikke proficiat met jullie website.
  Kristien, je straalt rust en ontspanning uit , je pure IK ! Het is een verademing om door jou onder handen genomen te worden en de tijd even te vergeten.
  Ik wens je alle succes van de wereld toe om je droom te verwezenlijken.
  Hopelijk tot gauw op de massage tafel........

 • #6

  Wim (zondag, 14 september 2014 22:01)

  Amaai chapeau Kristien (en Didier achter de schermen)! Knap werk en ik geloof écht in je puur-zijn. Zo 'n hartenvrouw gaat zeker slagen in haar hartenwens!
  Je buur.

 • #5

  Kristel (zaterdag, 06 september 2014 10:41)

  Prachtige website! Een dikke pluim voor Didier! Ik ben ondertussen overtuigde fan van de Oshadi producten geworden en kan het alleen maar aanraden aan iedereen. Je doet het allemaal even integer en puur vanuit het hart: van de massages tot de workshops en de verkoop van de producten. Het voelt zo natuurlijk dat je dit doet, het past bij jou als persoon. I love it!

 • #4

  Deirdre (vrijdag, 05 september 2014 09:54)

  Kristien
  Ik heb al een aantal keren mogen ondervinden hoe heilzaam een massage bij puur puur is... Ik wens je veel succes; je bent heel erg goed bezig!
  Liefs

 • #3

  Roos (donderdag, 04 september 2014 15:31)

  Kristientje, dat ziet er hier bijna even mooi uit als in het echte leven. Heel veel succes, ik hoop dat jouw nu al bloeiende praktijk hiermee een mooie toekomst verzekerd heeft.
  Ik ben je grootste fan (of op één na dan toch) en wens je niets dan het allerpuurste.
  Hoedje af voor Didier, knap werk!
  x

 • #2

  Nadine (zondag, 31 augustus 2014 17:36)

  wat een mooie website...
  en wat een fijne vrouw...
  een aanrader!

 • #1

  didier-soens (woensdag, 27 augustus 2014 22:02)

  Veel succes, lieve schat!
  Je stille vennoot.

Wil je op een eenvoudige manier een vleugje natuurlijk welzijn aan je leven toevoegen?

 

puur puur nodigt je uit je lichaam ten volle te beleven en je energie voluit te laten stromen!

 

Want "puur is beter dan perfect!".

 

Welkom!

Kristien

 

 

Aromaroller fris en fit. Bij hoofdpijn en migraine aanbrengen op polsen en slapen.  5 ml = 6,5 euro

 

Synergie Plexus solaris, voor versterking van zonnevlecht. 10 ml = 13 euro

 

 

 

Synergie Lentebloesems. voor ondersteuning van hart en ziel in de lente, 10 ml = 11 euro.