Allerbeste fans van puur puur,

Al jaren kon ik genieten van jullie motiverende en warme commentaren in dit gastenboek. Het was ondertussen een mooi gevuld gastenboek geworden. 

Jammer genoeg heb ik ze 10 september '20 allemaal door een foute handeling op mijn site per ongeluk verwijderd.

Snik, snik. Ik vind het zelf zo enorm jammer! Ik was er eerlijk gezegd ook wel heel fier op. 

 

Vandaar mijn oproep. Mocht je zin en tijd hebben om opnieuw een commentaar over de oliën, de behandelingen, de workshops ... te "posten", weet dat ik ernaar uit kijk om te zien hoe dit gastenboek zich opnieuw vult.

 

Ik start alvast met een eerste "post".

 

Dankjewel allerliefste fans van puur puur voor zoveel mooie ontmoetingen. Elke dag krijg ik dankzij jullie een nieuw inzicht, een waardevolle tip, een complimentje, ...

Jullie zijn geweldig!

Meisje van 5 jaar komt voor de eerste keer voor behandeling via de voetreflexologie.

 

"Hallo, ik kom voor de "reflexmagie". ;-)

"jouw behandelingen zijn goud en zilver tegelijk". 

Wil je graag een commentaar toevoegen aan mijn gastenboek, vul dan onderstaand tekstvak in. Dankjewel!

Commentaren: 3
 • #3

  Christel verwimp (donderdag, 29 juli 2021 18:14)

  Hoe mooi en diepgaand kan een behandeling zijn als je therapeute in totale verbinding met je gaat en jijzelf in volledige overgave! Kristien behandelt op haar zachte liefdevolle manier net datgene wat je lichaam en geest die moment nodig heeft. Je komt geheel vernieuwd van haar stoel!

 • #2

  Christel verwimp (zondag, 30 mei 2021 17:34)

  Ik ben zelf vaste klant voor de helende handen en fijne babbels van Kristien. Nu heeft ook mijn kleinzoontje van 1,5 mogen kennis maken. Na de eerste keer oa immuniteit gestegen, onrust veel minder. De tweede keer totale overgave in haar handen en ik nam een vrolijk, goed in zijn vel zittende kleinzoon mee naar huis!! Sterke aanrader, zelfs als je een gezonde baby/peuter hebt!!!!!!!

 • #1

  Roos Van Bruggen (donderdag, 11 maart 2021 09:41)

  Kristien is de beste in haar vak. Niet alleen put ze uit een ongelooflijke rijkdom aan kennis en ervaring, ze omringt je ook met warme zorgzaamheid en aandacht. Haar behandelingen zijn doelgericht en holistisch. Ik geniet er nog dagen van na.
  Ik beveel haar alleen aan aan mijn beste vrienden en mijn eigen cliënten, omdat haar puurheid een goed bewaard geheim is dat ik koester (en ik wil bovendien geen 3 maanden moeten wachten op een afspraak omdat heel Vlaanderen haar goud ontdekt heeft! ;-) ).
  Kristien, dank je wel dat je je gave zo vrijgevig inzet. x

Draag zorg voor je fysiek, mentaal en emotioneel welzijn. 

 

puur puur nodigt je uit je lichaam ten volle te beleven en je energie voluit te laten stromen!

 

Want "puur is beter dan perfect!".

 

Welkom!

Kristien

 

 

Producten in de kijker

 

Beweeg mee op het ritme van de herfst. Ga aan de slag met synergiën. Samenstellingen met verschillende etherische oliën, harmonisch uitgebalanceerd. 

Heerlijk om te verdampen of te gebruiken in een inhaleerstick.  

Inhaleersticks: verkrijgbaar in 7 kleuren. Voor elk gezinslid een andere kleur!

Synergie "herfstgloed"

pittige, verwarmende en revitaliserende samenstelling. Met o.a. Siberische spar, jeneverbes ... 10 ml = 10 euro. Een hele fijne geurcompositie.

Synergie "vrij ademen": Ondersteunt in diepe ademhaling. Desinfecteert omgevingslucht. Met o.a. mirte, eucalyptus, hysop, ... 10 ml = 10 euro. 

Synergie "bergwoud": zuiverheid en veerkracht.  Je waant je in een bos. Met 5 sparren ... 10 ml = 13 euro..  

Synergie "tonic fresh": opkikker in donkere dagen. Top voor immuniteit en luchtwegen. Met o.a.  balsemspar, mirte, ravintsara ... 10 ml = 10 euro..