Ik ben Kristien Wuyts en startte in 2012 met puur puur.

Van 2008 tot 2010, volgde ik een driejarige opleiding tot aromatherapeute. Zo leerde ik de werking en toepassingsgebieden van de etherische oliën kennen, en de weldaad en de kracht van aromatische massages.

Ondertussen maken de etherische oliën en hydrolaten al meer dan 12 jaar dagdagelijks deel uit van mijn leven, en dat van mijn gezin en mijn klanten. 

 

In 2017 studeerde ik, na 4 jaar opleiding, af als causale voetreflexologe, volgens de methodiek van An De Mulder. Zie www.causalevoetreflexologie.be

 

In 2019 volgde ik 2 specialisaties binnen de voetreflexologie:

psychozone-harmonisering. Verwonderlijk hoe diep de zachtheid van deze therapie inwerkt! Je lichaam ervaart een "loskomen" uit  vaste patronen in psyche en emoties. 

- causale babyvoetreflexologie

Ondertussen konden al veel baby's en peuters de weldaad van deze therapie ervaren. Lees er meer over in het tabblad "voetreflexologie - babyvoetreflexologie"

 

In 2021 benutte ik mijn Lockdown periode om me te specialiseren met bijscholingen rond "vermoeidheid" en "menopauze". Via de reflexzones op de voeten balans brengen bij burn-out, CVS, fybromyalgie of menopauze. 

 

Ook in 2021 volgde ik de opleiding voetreflexologie bij fertiliteit-zwangerschap-menopauze via de Integratieve reflexologie. Ondersteuning van vrouwen in het zwanger worden - zwanger zijn en in de afrondende vruchtbaarheidsfase. 

 

Ook in 2022 specialiseerde ik me verder. Ik vind het heerlijk om steeds verder te verdiepen, te verfijnen in mijn passe.

  • Voetreflexologie bij dementie: een zachte techniek om rust in het lichaam te brengen. Zo wonderlijk hoe de ontvanger hierop reageert.
  • Tenen lezen. Wist je dat karakter, gedrag en persoonlijkheid te lezen valt in je voeten? Een volwaardige discipline die je ondersteunt om jezelf beter te leren kennen. Tenen zijn echte spiegels, ze geven je een visuele bewustwording. 

 

 

Draag zorg voor je fysiek, mentaal en emotioneel welzijn. 

 

puur puur nodigt je uit je lichaam ten volle te beleven en je energie voluit te laten stromen!

 

Want "puur is beter dan perfect!".

 

Welkom!

Kristien

 

 

Mijn motto: "Sois ta propre lumière" (Buddha).

Producten in de kijker

Aloë tea tree:

een boost voor je immuniteit.

Kant-en-klare gel van aloë vera met ontstekingremmende, antivirale, antibacteriële oliën uit de Melaleuca familie. Dagelijkse huidverzorging, ook preventief verkoudheden toe100 ml = 16,50 euro - 200 ml = 27 euro. 

Synergie "tonic fresh":

krachtige zuivering van huis en kantoor. Met o.a. balsemspar, mirte, ravintsara ... 10 ml = 13 euro

Synergie "herfstgloed": 

pittig verwarmend en revitaliserend. Met o.a. jeneverbes en Siberische spar. ... 10 ml = 10 euro pede 

Synergie "puur": verfrist en zuivert. Sterk preventief naar bacteriële en virale zuivering. Met o.a. citroen, zoete sinaas, wilde tijm ... 10 ml = 10 euro..  

Synergie "vrij ademen": ondersteunt een vrije ademhaling. Desinfecteert de luchtwegen. 10 ml = 13 euro..  

Synergie "bergwoud": Je waant je in het het sparrenbos. Combi van 5 imposante sparren. Voor meer veerkracht en zuurstof. 10 ml = 13 euro..