Ik ben Kristien Wuyts en startte in 2012 met puur puur.

Van 2008 tot 2010, volgde ik een driejarige opleiding tot aromatherapeute. Zo leerde ik de werking en toepassingsgebieden van de etherische oliën kennen, en de weldaad en de kracht van aromatische massages.

Ondertussen maken de etherische oliën en hydrolaten al meer dan 12 jaar dagdagelijks deel uit van mijn leven, en dat van mijn gezin en mijn klanten. 

 

In 2017 studeerde ik, na 4 jaar opleiding, af als causale voetreflexologe, volgens de methodiek van An De Mulder. Zie www.causalevoetreflexologie.be

 

In 2019 volgde ik 2 specialisaties binnen de voetreflexologie:

psychozone-harmonisering. Verwonderlijk hoe diep de zachtheid van deze therapie inwerkt! Je lichaam ervaart een "loskomen" uit  vaste patronen in psyche en emoties. 

- causale babyvoetreflexologie

Ondertussen konden al veel baby's en peuters de weldaad van deze therapie ervaren. Lees er meer over in het tabblad "voetreflexologie - babyvoetreflexologie"

 

In 2021 benutte ik mijn Lockdown periode om me te specialiseren met bijscholingen rond "vermoeidheid" en "menopauze". Via de reflexzones op de voeten balans brengen bij burn-out, CVS, fybromyalgie of menopauze. 

 

Ook in 2021 volgde ik de opleiding voetreflexologie bij fertiliteit-zwangerschap-menopauze via de Integratieve reflexologie. Ondersteuning van vrouwen in het zwanger worden - zwanger zijn en in de afrondende vruchtbaarheidsfase. 

 

Ook in 2022 specialiseerde ik me verder. Ik vind het heerlijk om steeds verder te verdiepen, te verfijnen in mijn passe.

  • Voetreflexologie bij dementie: een zachte techniek om rust in het lichaam te brengen. Zo wonderlijk hoe de ontvanger hierop reageert.
  • Tenen lezen. Wist je dat karakter, gedrag en persoonlijkheid te lezen valt in je voeten? Een volwaardige discipline die je ondersteunt om jezelf beter te leren kennen. Tenen zijn echte spiegels, ze geven je een visuele bewustwording. 

 

 

Draag zorg voor je fysiek, mentaal en emotioneel welzijn. 

 

puur puur nodigt je uit je lichaam ten volle te beleven en je energie voluit te laten stromen!

 

Want "puur is beter dan perfect!".

 

Welkom!

Kristien

 

 

Mijn motto: "Sois ta propre lumière" (Buddha).

Producten in de kijker

Topper voor de huid: body butter bio.

Kant-en-klare gel van Intensieve verzorging. Diep voedend en hydrateren. met o.a. arganolie, karitéboter en aloë vera gel. Frisse en mild zoete geur. 200 gr = 26 euro.  

Synergie "lente":

het kind in jezelf. Voor een gevoel van enthousiasme en nieuwsgierigheid. Met o.a. bergamontmunt, groene mandarijn en bittere sinaas ... 10 ml = 11 euro

Synergie "lentebloesem": 

bloemen voor je hart en ziel. Met o.a. lavendel, balsemspar, geranium, scharlei... 10 ml = 16 euro pede 

Synergie "terra": voeten op de grond. Voor diepe ontspanning. Met o.a. sandelhout, rozenhout, amyris ... 5 ml = 10 euro, 10 ml = 16 euro..  

Synergie "clear mind": maak het hoofd leeg. Dé anti-pieker olie. Voor helderheid. 10 ml = 17 euro..  

Synergie "focus": creatief en ontspannen werken. Fris geurend. Met o.a. pompelmoes, citroenverbena.... 10 ml = 14 euro..