Preconceptie -  fertiliteitsreflexologie

 

Preconceptie - fertiliteits -vruchtbaarheidsreflexologie zijn 3 namen voor eenzelfde therapie.

Via aanraking van zones op de voeten ondersteunen we het zelfgenezend vermogen van het lichaam bij zowel verklaarbare als onverklaarbare verminderde vruchtbaarheid.
We balanceren het lichaam uit zodat de  vruchtbaarheidshormonen gestimuleerd worden om goede eicellen en goed sperma te produceren. We optimaliseren de conceptieomstandigheden om een gezonde conceptie en foetus mogelijk te maken. 

We nodigen de vrouw uit om contact te maken met de eigen vrouwelijkheid en het potentieel ervan, en de man om zich in zijn mannelijke kracht te zetten. 

Bovendien werkt voetreflexologie ontspannend, een absolute voorwaarde om conceptie te bevorderen. 

 

Ik volgde hiervoor de opleiding Causale voetreflexologie, en Integratieve reflexologie "preconceptie, zwangerschap, bevalling, postnataal". Allebei opleidingen die ook via de Beroepsvereniging van voetreflexologen (Bevo) worden erkend en ondersteund. 

 

Bovendien ligt deze thematiek me nauw aan het hart, vanuit persoonlijke ervaring. En voelt het als een vorm van dankbaarheid om koppels te mogen ondersteunen in het (her)kennen van een kinderwens. 

 

 

Draag zorg voor je fysiek, mentaal en emotioneel welzijn. 

 

puur puur nodigt je uit je lichaam ten volle te beleven en je energie voluit te laten stromen!

 

Want "puur is beter dan perfect!".

 

Welkom!

Kristien

 

 

Mijn motto: "Sois ta propre lumière" (Buddha).

Producten in de kijker

Synergie "herfstgloed": activeert je energie bij vermoeidheid, bevordert bloed doorstroming. Helpt focussen. Zalige geur. Met o.a.  jeneverbes, rozemarijn, Siberische spar ... 10 ml = 10 euro..  

Synergie "puur": Zuivert, verfrist en werkt preventief naar verkoudheden. Met o.a. citroen, zoete sinaas, wilde tijm, rozemarijn cineol. 10 ml = 10 euro

Synergie "tonic fresh": opkikker in donkere dagen. Met balsemspar, mirte en ravintsara. Topsynergie voor immuniteit en luchtwegen. 10 ml = 11 euro pede 

Synergie "vrij ademen": Geef je luchtwegen alle ruimte. Met o.a.  mirte, spijklavendel, eucalyptus en hysop. Ondersteunt een vrije ademhaling. 10 ml = 11 euro..