Preconceptie -  fertiliteitsreflexologie

 

Preconceptie - fertiliteits -vruchtbaarheidsreflexologie zijn 3 namen voor eenzelfde therapie.

Via aanraking van zones op de voeten ondersteunen we het zelfgenezend vermogen van het lichaam bij zowel verklaarbare als onverklaarbare verminderde vruchtbaarheid.
We balanceren het lichaam uit zodat de  vruchtbaarheidshormonen gestimuleerd worden om goede eicellen en goed sperma te produceren. We optimaliseren de conceptieomstandigheden om een gezonde conceptie en foetus mogelijk te maken. 

We nodigen de vrouw uit om contact te maken met de eigen vrouwelijkheid en het potentieel ervan, en de man om zich in zijn mannelijke kracht te zetten. 

Bovendien werkt voetreflexologie ontspannend, een absolute voorwaarde om conceptie te bevorderen. 

 

Ik volgde hiervoor de opleiding Causale voetreflexologie, en Integratieve reflexologie "preconceptie, zwangerschap, bevalling, postnataal". Allebei opleidingen die ook via de Beroepsvereniging van voetreflexologen (Bevo) worden erkend en ondersteund. 

 

Bovendien ligt deze thematiek me nauw aan het hart, vanuit persoonlijke ervaring. En voelt het als een vorm van dankbaarheid om koppels te mogen ondersteunen in het (her)kennen van een kinderwens. 

 

 

Draag zorg voor je fysiek, mentaal en emotioneel welzijn. 

 

puur puur nodigt je uit je lichaam ten volle te beleven en je energie voluit te laten stromen!

 

Want "puur is beter dan perfect!".

 

Welkom!

Kristien

 

 

Mijn motto: "Sois ta propre lumière" (Buddha).

Producten in de kijker

 

Beweeg mee op het ritme van de lente. Ga aan de slag met synergiën. Samenstellingen met verschillende etherische oliën, harmonisch uitgebalanceerd. 

Heerlijk om te verdampen of te gebruiken in een inhaleerstick.  

Inhaleersticks: verkrijgbaar in 7 kleuren. Voor elk gezinslid een andere kleur!

Synergie "lente": Frisse, opmonterende synergie. Met o.a. lavandin, bergamotmunt, groene mandarijn en bittere sinaas ... 10 ml = 11 euro. 

Synergie "lentebloesem"

zoetgeurende, bloesemsynergie : omhullend voor hart en ziel. Met o.a. lavandel, balsemspar, roosgeranium, scharlei ... 10 ml = 14,50 euro.n openende 

Synergie "happiness": vrolijke en kleurrijke blijmaker. Stresswerend. Met o.a.  bergamot, rode sinaas, jasmijn ... 10 ml = 11 euro..  

Lichaamsolie "ochtenddauw": stimulerende olie om de dag fit te beginnen  Met munt, limoen, citroen, Spaanse marjolein. Een weldaad voor de huid ... 50 ml = 10 euro..