Workshop: "mijn huid past me als gegoten"

 

De behoefte om mooi te zijn, is net zo oud als de mensheid. Het is bovendien een "schoon" verlangen dat heel veel vrouwen siert. Dagelijks maken we ons met lichaamsverzorgende producten mooi, voor onszelf en voor anderen.

Maar heb je er al bij stilgestaan dat alle producten die je aanbrengt op je huid ook rechtstreeks in je lichaam terechtkomen? En dat wanneer die producten synthetische geur- en kleurstoffen of bewaarmiddelen bevatten, je lichaam telkens opnieuw extra belast wordt?

 

Hoe langer hoe meer mensen zijn zich bewust van het belang van een gezonde levensstijl en gezonde voeding.  Een nieuw bewustzijn is dat ook natuurlijke huidverzorging de aandacht moet krijgen die ze verdient. Een huidverzorging zonder schadelijke ingrediënten is gewoon een kwestie van zelfzorg, die je op een heel eenvoudige manier in je dagdagelijks leven kan integreren.

 

Kortom, met deze workshop wil ik je een nieuw element tot gezonde levensstijl aanreiken door je bewust te maken van het feit dat een natuurlijke verzorging van je huid als grootste orgaan, je heel veel “schoonheid” kan bijbrengen. Bovendien zal je merken dat je hiervoor geen extra “badkamertijd” hoeft in te plannen, of geen oneindig gamma aan producten in huis moet halen. De boodschap is: eenvoud troef!

 

Wil je ontdekken hoe een goed ademende huid opnieuw frisheid en jeugdigheid kan uitstralen? Wil je ervaren hoe makkelijk onze huid haar herstellende functies weer ten volle opneemt, door het gebruik van eenvoudige en plantaardige producten? Kortom, wil je een huid voelen die je past als gegoten?

 

Ik reik je heel concrete tips aan om direct mee aan de slag te gaan. Je leert over natuurlijke, zuivere basisproducten, al dan niet verrijkt met etherische oliën. We leren samen hoe we ons gelaat kunnen hydrateren en voeden. En hoe we ons lichaam dagelijks “voelend” met de natuurlijke oliën kunnen voeden.

 

Voor deelname aan de workshop hoef je geen voorkennis van aromatherapie te hebben. Openstaan voor een andere, tot nu toe voor jou misschien onbekende manier om je huid te verzorgen, is voldoende.
Tijdens de workshop zullen we bijvoorbeeld samen ons gelaat hydrateren en voeden en delen van ons lichaam (handen, armen of onderbenen) de weldaad van natuurlijke oliën laten ervaren.

 

Praktisch:

  • Duurtijd: 2u30min à 3u
  • Datum: samen te bepalen
  • Locatie: bij mij thuis, Kiezelweg 36 in Bevel
  • Prijs : 50 euro, met inbegrip van drank en versnapering.
  • Aantal deelnemers: maximum 6 deelnemers
  • Inschrijven: verplicht (via mail).
  • Zelf meebrengen: Een kleine badhanddoek en zacht washandje, eventueel een haarlint. En draag losse kledij waarbij je makkelijk armen of benen kan vrij maken.
  • Na de workshop is er mogelijkheid om vrijblijvend natuurlijke huidverzorging van Oshadhi aan te kopen.

Heb je een groepje vriendinnen of kennissen in gedachte waarmee je dit samen wil volgen? Weet dat ik vanaf 6 deelnemers een aparte workshop op een datum naar keuze kan inplannen. En de initiatiefneemster mag gratis deelnemen!!!

 

Draag zorg voor je fysiek, mentaal en emotioneel welzijn. 

 

puur puur nodigt je uit je lichaam ten volle te beleven en je energie voluit te laten stromen!

 

Want "puur is beter dan perfect!".

 

Welkom!

Kristien

 

 

Mijn motto: "Sois ta propre lumière" (Buddha).

Producten in de kijker

Topper voor de huid: body butter bio.

Kant-en-klare gel van Intensieve verzorging. Diep voedend en hydrateren. met o.a. arganolie, karitéboter en aloë vera gel. Frisse en mild zoete geur. 200 gr = 26 euro.  

Synergie "lente":

het kind in jezelf. Voor een gevoel van enthousiasme en nieuwsgierigheid. Met o.a. bergamontmunt, groene mandarijn en bittere sinaas ... 10 ml = 11 euro

Synergie "lentebloesem": 

bloemen voor je hart en ziel. Met o.a. lavendel, balsemspar, geranium, scharlei... 10 ml = 16 euro pede 

Synergie "terra": voeten op de grond. Voor diepe ontspanning. Met o.a. sandelhout, rozenhout, amyris ... 5 ml = 10 euro, 10 ml = 16 euro..  

Synergie "clear mind": maak het hoofd leeg. Dé anti-pieker olie. Voor helderheid. 10 ml = 17 euro..  

Synergie "focus": creatief en ontspannen werken. Fris geurend. Met o.a. pompelmoes, citroenverbena.... 10 ml = 14 euro..