Workshop: "beweeg op het ritme van de herfst"

Herfst, dé periode voor opbouw van immuniteit!
Seizoen om longen en dikke darm te ondersteunen! 

Deze workshop wordt gegeven op zaterdag 7 oktober '23 van 9u30 tot 12u15. 

Of wil je deze workshop graag met je eigen bubbel (moeder, zussen, schoonzussen ...) volgen, weet dat ik de sessie ook apart inplan. Neem gerust contact met me op. 

Workshop

De seizoenen hebben een enorme invloed op ons leven. Elk jaargetij verandert niet alleen de natuur om ons heen, ook wij veranderen mee. Je behoeften verschillen per seizoen en hebben een natuurlijk ritme. In de lente voel je je anders dan in de herfst. In de winter denk je anders dan in de zomer.
Graag nodig ik je uit om bewust te leren omgaan met de verandering van de seizoenen. Leer contact maken met die natuurlijke stroom, laat je erdoor dragen. En je kunt erop vertrouwen dat gedurende de cyclus van een jaar alles wat belangrijk is, aan bod komt. ‘Go with the flow”. Wie dit lukt, verliest geen energie, maar krijgt het.

Dankzij de etherische oliën en de hydrolaten leer ik hoe je je kan afstemmen op de natuur en haar cyclisch terugkerende seizoenen. Bovendien is er elk seizoen opnieuw een duo van organen om op te laden, en in hun ultieme tonus en ritme te brengen. Op die manier ondersteunen we ons lichaam naar een evenwichtig en gezond ritme.

Tijdens de workshop leer ik je vanuit de aromatherapie welke etherische oliën en hydrolaten je kan gebruiken ter ondersteuning van je lichaam in de herfst (het seizoen van longen en dikke darm). Het wordt vooral een praktische workshop waarbij ik je de aroma’s van het seizoen laat ervaren en uitleg hoe je ze concreet kan gebruiken.
Een ideale manier om stap voor stap (elk seizoen) kennis te maken met de aromatherapie, en te ontdekken welke producten je in dit seizoen optimaal kunnen ondersteunen. Om nadien thuis makkelijk mee aan de slag te gaan.
Voorkennis van aromatherapie is niet nodig. 
 

Locatie: puur puur, Kiezelweg 36 in Bevel.

Duurtijd: 2u45min. 
Prijs: 60 euro, met inbegrip van drank en versnapering.
Betaling kan bij aanvang van de workshop.
Aantal deelnemers: max 6 deelnemers per sessie. 
Inschrijven: vooraf inschrijven, is verplicht via mail naar kristien@puur-puur.be
Zelf meebrengen: een kleine badhanddoek. En draag losse kledij, zodat je makkelijk armen en voeten kan vrijmaken!

 

Draag zorg voor je fysiek, mentaal en emotioneel welzijn. 

 

puur puur nodigt je uit je lichaam ten volle te beleven en je energie voluit te laten stromen!

 

Want "puur is beter dan perfect!".

 

Welkom!

Kristien

 

 

Mijn motto: "Sois ta propre lumière" (Buddha).

Producten in de kijker

Topper voor de huid: body butter bio.

Kant-en-klare gel van Intensieve verzorging. Diep voedend en hydrateren. met o.a. arganolie, karitéboter en aloë vera gel. Frisse en mild zoete geur. 200 gr = 26 euro.  

Synergie "lente":

het kind in jezelf. Voor een gevoel van enthousiasme en nieuwsgierigheid. Met o.a. bergamontmunt, groene mandarijn en bittere sinaas ... 10 ml = 11 euro

Synergie "lentebloesem": 

bloemen voor je hart en ziel. Met o.a. lavendel, balsemspar, geranium, scharlei... 10 ml = 16 euro pede 

Synergie "terra": voeten op de grond. Voor diepe ontspanning. Met o.a. sandelhout, rozenhout, amyris ... 5 ml = 10 euro, 10 ml = 16 euro..  

Synergie "clear mind": maak het hoofd leeg. Dé anti-pieker olie. Voor helderheid. 10 ml = 17 euro..  

Synergie "focus": creatief en ontspannen werken. Fris geurend. Met o.a. pompelmoes, citroenverbena.... 10 ml = 14 euro..