Workshop: "mijn voeten, mijn trouwe bondgenoten"

 

Dag in dag uit geven onze voeten ons de vrijheid om te gaan en te staan waar we willen.
En dat is nog niet alles: ze geven ons bovendien de kans om fysische en geestelijke vermoeidheid uit ons lichaam te verdrijven. Ze vormen een “poort” waarlangs we stress kunnen laten afvloeien en nieuwe energie binnenstromen. Warme en goed doorbloede voeten geven een enorme kracht aan ons hele lichaam. Onze voeten de nodige aandacht geven, ontspant onze geest en stimuleert ons zelfvertrouwen.  We voelen ons nadien steviger “in de voeten” staan.

 

Pas wanneer we onze voeten als trouwe dienaren of bondgenoten zien, zullen we ze met respect behandelen en er de juiste aandacht en zorg aan besteden. Ze zijn het meer dan waard!

 

Met deze workshop wil ik je bewust maken van het feit dat een verzorgende aandacht voor de voeten je heel veel levenskwaliteit kan geven. Een regelmatige verzorging van je voeten is gewoon een kwestie van zelfzorg, die je op een heel eenvoudige manier aan je leven kan toevoegen.

 

Tijdens de workshop geef ik je heel concrete tips om direct mee aan de slag te gaan. We maken samen een voetbad en ervaren de kracht van natuurlijke oliën. We ontdekken welke etherische oliën weerstandopbouwend, diep verwarmend of aardend zijn.  Daarnaast leren we ook hoe we onze eigen voeten kunnen masseren. Je krijgt dus de kans kennis én ervaring op te doen. Kortom, ik zet je op weg om van je voeten, je trouwe bondgenoten te maken!

 

Voor deelname aan de workshop hoef je geen voorkennis van aromatherapie te hebben. Openstaan voor een andere, tot nu toe voor jou misschien onbekende manier om via de voeten je hele lichaam te verzorgen, is voldoende.

 

Praktisch:

  • Duurtijd: 2,5 à 3 uur
  • Locatie: bij mij thuis, Kiezelweg 36 in Bevel.
  • Prijs: 50 euro, met inbegrip van drank en versnapering
  • Aantal deelnemers: maximum 6 deelnemers.
  • Inschrijven: verplicht (via mail).
  • Zelf meebrengen: Twee kleine badhanddoeken. En draag losse kledij waarbij je makkelijk de voeten kan vrijmaken en er zelf aan kan!
  • Na de workshop is er mogelijkheid om vrijblijvend de etherische oliën van Oshadhi aan te kopen.

Passen deze data je niet en heb je een groepje vriendinnen of kennissen in gedachte waarmee je dit samen wil volgen? Weet dat ik graag vanaf 6 deelnemers een aparte workshop organiseer. Je mag dan als initiatiefneemster gratis deelnemen.

Draag zorg voor je fysiek, mentaal en emotioneel welzijn. 

 

puur puur nodigt je uit je lichaam ten volle te beleven en je energie voluit te laten stromen!

 

Want "puur is beter dan perfect!".

 

Welkom!

Kristien

 

 

Mijn motto: "Sois ta propre lumière" (Buddha).

Producten in de kijker

Topper voor de huid: body butter bio.

Kant-en-klare gel van Intensieve verzorging. Diep voedend en hydrateren. met o.a. arganolie, karitéboter en aloë vera gel. Frisse en mild zoete geur. 200 gr = 26 euro.  

Synergie "lente":

het kind in jezelf. Voor een gevoel van enthousiasme en nieuwsgierigheid. Met o.a. bergamontmunt, groene mandarijn en bittere sinaas ... 10 ml = 11 euro

Synergie "lentebloesem": 

bloemen voor je hart en ziel. Met o.a. lavendel, balsemspar, geranium, scharlei... 10 ml = 16 euro pede 

Synergie "terra": voeten op de grond. Voor diepe ontspanning. Met o.a. sandelhout, rozenhout, amyris ... 5 ml = 10 euro, 10 ml = 16 euro..  

Synergie "clear mind": maak het hoofd leeg. Dé anti-pieker olie. Voor helderheid. 10 ml = 17 euro..  

Synergie "focus": creatief en ontspannen werken. Fris geurend. Met o.a. pompelmoes, citroenverbena.... 10 ml = 14 euro..